Våra tjänster

Eftermontering

Vi kan montera AC i husbilar och specialfordon. Om du saknar luftkonditionering i ditt fordon kan du prata med oss och vi hittar en bra, effektiv lösning just för dig. Många husbilsägare vill utöka sin klimatkomfort när man står t.ex. på  en camping och har tillgång till strömuttag. Observera dock, att eftermonteringar och nybyggnationer eller speciallösningar bokar vi helst under lågsäsong. 

Andra tjänster

Felsökning

Pris: 850 kr

Efter genomförd felsökning får ni ett kostnadsförslag.

Vi använder professionell diagnosutrustning och känsliga gasdetektorer när vi utför felsökningen av er AC.

AC-service

Pris: från 1 290 kr

Ditt fordon är i goda händer hos oss. Vi har lång erfarenhet av service på luftkonditioneringssytem (AC).

Reparationer

Reservdelar till de flesta AC system i bilar och entreprenadmaskiner. I vissa fall gäller vagn- eller maskinskadeförsäkring – kolla med ditt försäkringsbolag (rostskador ofta undantagna).

Luktsanering

Ibland klagar man på dålig lukt från AC-systemet. Orsaken är mögelsporer och vissa bakterier som trivs och förökas i fuktig miljö. Vid användande av ac kommer en stor mängd kondensvatten. När bilen står parkerad i värme, så gror dessa organismer i ventilationskanaler där fukt och värme utgör en bra miljö för dem. Vi erbjuder bland annat ozonering av ventilationssystemet. Enligt vår erfarenhet är det mest effektiv metod för att få bort odören. 

Tillverkning av slangar

Vi kan tillverka vissa typer av slangar till AC-system i fordon.

Tryggt och säkert!

Certifierade

Vi har certifikat kategori V för mobila anläggningar utfärdat av INCERT. Certifikatet är obligatorisk för arbete med AC-system. Kontrollorgan är kommunala miljökontor.

Avantia AC-Center​

AC-Specialisten ingår i den rikstäckande Avantia AC Center kedjan. Som kund till oss drar du nytta av våra samlade erfarenheter och stora databaser. Våra garantier gäller hos alla verkstäder tillhörande kedjan över hela landet.

Garanti

Efter genomförd reparation lämnas vanligtvis 2 års garanti på arbete och upp till 2 år på reservdelar. Vi följer MRF:s reparationsvillkor.

Ring oss
Skriv till oss